Lamp 4 Jou

De winkel met alle type lampen

Solar tuinverlichting – flexibel en zonder energiekosten je tuin opfleuren

Het gemak dient de mens en de zon is daarbij onze hulp. Dat geldt zeker voor solar tuinverlichting, een mooie milieuvriendelijke manier om de tuinen ook ’s avonds en zelfs ’s nachts in ‘het zonnetje’ te zetten. Met zonne-energie als krachtbron biedt dit type verlichting veel voordelen. Want met gebruik van zonne-energie kun je al je buitenruimtes zeer duurzaam en ook kosteneffectief belichten. Door het royale assortiment kun je je tuinverlichting mooi laten aansluiten bij je tuindesign. Dit artikel schetst enkele voordelen van solar tuinverlichting. Met als overkoepelend voordeel: solar verlichting verandert donkere tuinen in een intiem verlichte en sfeervolle buitenruimte.

Zonlicht is gratis

Er wordt hoog opgegeven over de duurzaamheid en de milieuvriendelijkheid van solar tuinverlichting. Daar waar de traditionele tuin- en terrasverlichting het moet hebben van je elektriciteitsnetwerk, kunnen solar lampen wel zonder. Die vangen overdag met kleine zonnepanelen het zonlicht op en zetten dat om in elektrische energie. Die wordt weer opgeslagen in batterijtjes. En wanneer het donker wordt, floepen de lampen aan en verspreiden ze hun licht. Solar lampen dragen zo bij aan vermindering van fossiele brandstoffen en vermindering van de CO2-uitstoot. Je zou zeggen, dat is dan wel een kleine vermindering. Maar besef hoeveel tuinen alleen Nederland al heeft…

Flexibele plaatsing en herplaatsing van solar tuinverlichting

Nog een voordeel van dit type tuinverlichting is dat je geen moeite hoeft te doen om die te installeren en te gebruiken. Aanleg van elektra is niet nodig, dus je hoeft niet te graven om kabels te leggen en waterdichte stekkers te gaan monteren. Heb je een grote tuin, dan scheelt dat zelfs heel veel graafwerk. Je kunt je tuinverlichting ‘planten’ daar waar je maar wilt. En bevalt het licht op een bepaalde plek jou ineens niet, dan heb je de solar lamp in een ommezien verhuisd naar een beter plekje. De automatische aan-uit-functie zorgt voor in- en uitschakeling van de verlichting. Ook heel handig is tuinverlichting die gewapend is met bewegingssensoren. Zo heb je alleen dan licht als je het, lopend door je tuin of over je terras, nodig hebt.

Spelen met kleur en licht door geavanceerde solar tuinverlichting

Het assortiment aan tuinverlichting op zonne-energie wordt elk jaar groter. De keuze is dus enorm. Je kunt zo sfeervolle tuinpadverlichting kopen of juist fraaie accentlichtjes voor sommige van je planten of bloempercelen. Wat je bedoeling ook is met tuinlicht, je vindt er altijd wel een armatuur voor. Wist je dat er ook lampen te koop zijn die diverse lichtinstellingen hebben? Bijvoorbeeld opties om zowel warm wit, koel wit of gekleurd licht te laten schijnen? Zo kun je de sfeer in je tuin aanpassen aan bepaalde momenten: bijvoorbeeld tijdens een tuinfeest of een gezellige barbecue.

Onderhoudsvrij al je groen verlicht

Goede solar tuinverlichting is ook niet eens zoveel duurder dan standaard armaturen. En vanaf de eerste avond worden ze steeds goedkoper want je verbruikt geen dure elektra, enkel de gratis aangeleverde energie van de koperen ploert boven je tuin. Het onderhoud is een wassen neus, zo nu en dan een doekje over de zonnepaneeltjes en om de paar jaar enkele batterijen vervangen, that’s all. 

Dit zijn de voordelen van een verhuisservice Haarlem

Ga je verhuizen van of naar Haarlem? In dat geval zal je tot de vaststelling komen dat je daarvoor wellicht zal willen kunnen rekenen op een beetje hulp. Eén van de mogelijkheden waar je op dat vlak over beschikt is het inschakelen van een verhuisservice Haarlem. Door een beroep te doen op de diensten van zo’n gespecialiseerd bedrijf zal je tot de vaststelling komen dat je kan rekenen op best een aantal niet oninteressante voordelen. Wil jij ook graag achterhalen om welke voordelen het daarbij precies gaat? Je komt er alles over te weten hieronder op deze pagina. 

1.) Een verhuisservice Haarlem vermindert stress

Een verhuisservice Haarlem inschakelen zorgt er in de praktijk voor dat de aanloop naar je verhuisdatum een flink stuk eenvoudiger en vooral zorgelozer kan verlopen. Voor ontzettend veel mensen geldt dat ze in de aanloop naar de verhuisdag worden geconfronteerd met behoorlijk wat stress. Dit uiteraard niet alleen omdat de verhuizing er zit aan te komen, maar ook omdat er nog andere taken dienen te worden uitgevoerd. Denk hierbij maar eens aan het huishouden dat verder blijft lopen, maar wat bovendien ook te denken van de professionele verplichtingen, etc.? 

2.) Een verhuisservice Haarlem zorgt voor een goede planning

Ben je afhankelijk van de afspraken die je hebt gemaakt met vrienden of familie voor wat de verhuisdag betreft? Dan kan je het in de praktijk wel eens tegenkomen dat het daarmee in de soep loopt. Als je een verhuisservice Haarlem hebt ingeschakeld is dat risico veel minder aanwezig. 

In het bijzonder wanneer je een beroep doet op de diensten van een erkende verhuisservice Haarlem zal je tot de vaststelling komen dat de datum van verhuizing altijd is vastgesteld. Dit betekent dat dat je nooit hoeft te vrezen dat deze onverhoopt niet door zal kunnen gaan, integendeel. Wil je dus met andere woorden jezelf heel wat stress kunnen besparen? Dan is het alvast zeker een aanrader om ervoor te kiezen om een verhuisservice Haarlem in te schakelen voor de verhuizing in kwestie. Dit is dan ook een keuze die door heel wat mensen eigenlijk zo goed als meteen wordt gemaakt. 

3.) Je hoeft zelf geen extra zaken te gaan regelen 

Voor ontzettend veel mensen geldt dat ze een beroep doen op de mogelijkheden van een verhuisservice Haarlem omdat ze op die manier ook de bijkomende zaken voor hun verhuizing niet apart hoeven te regelen. Het gaat hierbij dan meer concreet om de volgende zaken:

  • Een eventuele verhuiswagen waar men behoeften aan heeft; 
  • Een mogelijke verhuislift die moet worden gebruikt; 
  • Het huren van een eventuele container waar de inboedel in kan worden gestockeerd; 

Voor het merendeel van de mensen geldt dat ze niet zelf over een auto beschikken om de verhuizing mee te kunnen uitvoeren. Als jij één van deze mensen bent zal je tot de vaststelling komen dat een verhuisservice Haarlem inschakelen ervoor kan zorgen dat je, je onder meer hier geen zorgen meer om hoeft te maken. Ook dit is uiteraard met zekerheid een belangrijk voordeel. Wil jij een beroep doen op de diensten van een verhuisservice? Dan moet je bij Professional Moving Company zijn!

 

Beton ciré als Stijlvolle en Duurzame Vloerafwerking

Beton ciré heeft de traditionele vloerafwerkingen overtroffen en is uitgegroeid tot een van de meest trendy keuzes voor moderne interieurs. Met zijn unieke betonlook voegt beton ciré een vleugje eigentijds design toe aan elke ruimte. Of je nu een strakke industriële uitstraling wilt bereiken of een minimalistisch en modern gevoel wilt creëren, beton ciré biedt de perfecte oplossing. Het is een stijlvolle keuze voor woonkamers, keukens, slaapkamers en zelfs commerciële ruimtes zoals restaurants en winkels.

 

De Voordelen van Beton ciré als Vloerafwerking

Beton ciré biedt tal van voordelen als vloerafwerking. Ten eerste is het duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik. Het is krasbestendig en slijtvast, waardoor het jarenlang meegaat zonder aan kwaliteit in te boeten. Ten tweede is beton ciré waterdicht en gemakkelijk schoon te maken, waardoor het ideaal is voor ruimtes zoals keukens en badkamers. Het vereist weinig onderhoud en behoudt zijn mooie uitstraling met minimale inspanning. Ten slotte biedt beton ciré eindeloze ontwerpmogelijkheden. Het kan worden aangebracht in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor je je vloer kunt aanpassen aan je persoonlijke stijl en de gewenste sfeer kunt creëren.

 

Een Duurzame Keuze voor Vloerafwerking

Naast de stijlvolle uitstraling en praktische voordelen is beton ciré ook een duurzame keuze voor vloerafwerking. Het materiaal is milieuvriendelijk, gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevat geen schadelijke stoffen. Bovendien kan beton ciré worden aangebracht zonder de bestaande vloer te hoeven verwijderen, waardoor er minder afval ontstaat. Met beton ciré kun je dus niet alleen genieten van een prachtige vloer, maar ook een groenere keuze maken voor het milieu.

Bron: https://www.betonstunter.nl/

Het licht van verlichte letters

In een wereld waarin visuele communicatie zo’n belangrijke rol speelt, is het geen wonder dat we steeds meer creatieve manieren vinden om op te vallen en ons te onderscheiden. Verlichte letters zijn een van die manieren die veel bedrijven en organisaties gebruiken om hun boodschap op een opvallende en impactvolle manier te presenteren. In deze blog gaan we dieper in op wat verlichte letters zijn, waarom ze zo populair zijn en hoe ze kunnen worden gebruikt om een boodschap over te brengen.

Wat zijn verlichte letters?

Verlichte letters zijn driedimensionale letters die zijn gemaakt van materialen zoals metaal, plastic of glasvezel. Deze letters worden van binnenuit verlicht met LED-verlichting, wat ze een heldere en opvallende uitstraling geeft. De LED-verlichting kan worden aangepast aan de gewenste kleur en intensiteit, waardoor een op maat gemaakte look kan worden gecreëerd die past bij de branding en stijl van een bedrijf of organisatie.

Waarom zijn verlichte letters zo populair?

Een van de belangrijkste redenen waarom verlichte letters zo populair zijn, is omdat ze opvallen. In een tijd waarin consumenten worden overspoeld met visuele informatie, is het belangrijk om op te vallen en een blijvende indruk achter te laten. Verlichte letters bieden een effectieve manier om dit te doen, vooral ‘s nachts wanneer traditionele borden minder zichtbaar zijn.

Bovendien zijn verlichte letters duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. De LED-verlichting gaat veel langer mee dan traditionele neonverlichting en verbruikt minder energie. Dit maakt het niet alleen kosteneffectiever, maar ook milieuvriendelijker. Verlichte letters zijn ook gemakkelijk te onderhouden, waardoor bedrijven en organisaties minder tijd en geld hoeven te besteden aan het onderhoud van hun borden.

Hoe kunnen verlichte letters worden gebruikt?

Verlichte letters kunnen op verschillende manieren worden gebruikt, afhankelijk van de behoeften van het bedrijf of de organisatie. Een van de meest voorkomende toepassingen is het gebruik van verlichte letters op gevels van gebouwen. Dit zorgt niet alleen voor zichtbaarheid en merkbekendheid, maar kan ook helpen bij het creëren van een verfijnde en professionele uitstraling.

Verlichte letters kunnen ook worden gebruikt voor bewegwijzering, bijvoorbeeld voor het aangeven van de ingang van een winkel of kantoor. Dit kan niet alleen helpen bij het aantrekken van klanten, maar kan ook de veiligheid verhogen door duidelijke aanwijzingen te geven.

Ten slotte kunnen verlichte letters worden gebruikt voor speciale evenementen en beurzen om de aandacht te trekken van bezoekers en een blijvende indruk achter te laten. Door het aanpassen van de kleuren en intensiteit van de LED-verlichting, kunnen verlichte letters een opvallende en indrukwekkende look creëren die past bij het thema

Een kunstplant gebruiken om je kantoor in te richten

Als ondernemer draag je een grote verantwoordelijkheid. Jij bent in principe de eindverantwoordelijke voor alles wat er binnen je bedrijf gebeurt. Als je bedrijf minder omzet draait, moet jij er wel voor zorgen dat je werknemers alsnog hun loon ontvangen. Daarnaast is het ook jouw taak om je kantoor op een goede manier in te richten. Dit moet immers een prettige werkomgeving zijn voor je werknemers. Om meer sfeer toe te voegen aan je kantoor, zou je een kunstplant kunnen gebruiken. Dit heeft verschillende voordelen.

Sfeer toevoegen aan je kantoor met een kunstplant

Veel ondernemers en managers beseffen dit zich niet voldoende, maar het interieur van een kantoor heeft veel invloed op de productiviteit van je werknemers. Dat is ook niet zo gek als je hier over nadenkt. Mensen voelen zich nu eenmaal fijner in een ruimte die op een leuke manier is ingericht. Als mensen zich prettig voelen, zullen zij ook meer werk gedaan krijgen dan wanneer zij minder goed in hun vel zitten. Daarom is het zeker aan te raden om je kantoor op een leuke manier in te richten. Op de lange termijn zul je hier de vruchten van plukken. Je kunt bijvoorbeeld sfeer toevoegen aan je kantoor door hier een kunstplant te plaatsen. 

Kiezen tussen een echte plant en een nep plant

Wanneer je aan de slag gaat met het inrichten van je bedrijfspand, is het van belang om goed na te denken over op welke manier je hier decoratie aan kunt toevoegen. Planten zijn een fijne vorm van decoratie, maar hebben wel onderhoud nodig. Zo moeten planten regelmatig water krijgen en zijn er ook nog andere vormen van onderhoud noodzakelijk om de plant mooi te houden. Daarom is het niet gek dat steeds meer bedrijven ervoor kiezen om in plaats van een normale plant een kunstplant op hun kantoor te plaatsen. Deze heeft geen onderhoud nodig en blijft jarenlang net zo mooi als op de dag dat je hem kocht. 

Verschillende soorten kunstplanten

Er zijn veel verschillende soorten kunstplanten. Daarom kan het voor een ondernemer die zijn of haar kantoor in wil richten lastig zijn om een keuze te maken op het gebied van planten. Dit is niet gek, want als je geen duidelijk beeld voor ogen hebt van hoe de kunstplant er uit moet zien, is het lastig om de knoop door te hakken. Je kunt er dan het best voor kiezen om op zoek te gaan naar een winkel die verschillende planten in het assortiment heeft. Als je in deze winkel rondkijkt, zul je vanzelf een aantal planten tegenkomen die aansluiten bij jouw smaak en de verdere inrichting van het kantoor. 

Andere manieren om sfeer aan je kantoor toe te voegen

Naast het toevoegen van een kunstplant, kun je nog veel meer maatregelen nemen om meer sfeer in je kantoor te brengen. Daarom is het verstandig om je ogen vooral open te houden voor de mogelijkheden die er zijn. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van kunst. Door een schilderij of beeldhouwwerk op je kantoor te plaatsen, verandert de sfeer meestal aanzienlijk. 

 

Hoe beïnvloedt de verlichting in het casino het spelverloop?

Heeft u zich ooit afgevraagd waarom casino’s zo fel verlicht zijn? Het is niet alleen om de sfeer feestelijk te houden – hoewel dat er wel toe doet. De verlichting in een casino is zorgvuldig ontworpen om spelers zo lang mogelijk aan het spelen te houden. In dit artikel bekijken we hoe verlichting het spel in het casino beïnvloedt en waarom het zo belangrijk is.

Het eerste wat we moeten begrijpen is dat onze hersenen zijn ingesteld om te reageren op licht. Zonlicht helpt ons ‘s morgens wakker te worden en ons energiek te voelen, terwijl het gebrek aan licht ‘s nachts ons lichaam laat weten dat het tijd is om te gaan slapen. Ditzelfde principe geldt in het casino. Het heldere, constante licht houdt de spelers alert en geconcentreerd op het spel. Als casino’s zwak verlicht zouden zijn of donkere hoeken zouden hebben, zouden spelers zich eerder moe voelen en eerder geneigd zijn het casino te verlaten en naar huis te gaan

Naast het wakker houden van spelers, maken de felle lichten het ook moeilijk voor spelers om hun spiegelbeeld te zien. Dit lijkt misschien niet zo belangrijk, maar het is eigenlijk een heel belangrijk onderdeel van het spel. Als spelers hun spiegelbeeld kunnen zien, zijn ze zich eerder bewust van hun eigen emoties en lichaamstaal. Ze kunnen aan zichzelf gaan twijfelen of zelfbewust worden van hun speelstijl, wat ertoe kan leiden dat ze fouten maken of minder agressief spelen. Door reflecties te elimineren, houden casino’s de spelers gefocust op het spel en voorkomen ze dat ze hun beslissingen overdenken

Ten slotte helpen de felle lichten in het casino om een sfeer van opwinding en anticipatie te creëren. Spelers hebben het gevoel dat ze een leuke tijd tegemoet gaan als ze een goed verlicht casino binnenstappen, waardoor ze eerder geneigd zijn te blijven en te spelen. De lichten maken het ook gemakkelijker voor spelers om winnende machines en tafels te zien, wat hen aanmoedigt om te blijven spelen in de hoop het geluk te treffen

Conclusie

Zo, daar heb je het! De volgende keer dat u in een casino bent, kijk dan eens rond naar de verlichting en kijk of u begrijpt hoe die uw spel beïnvloedt. Misschien ontdekt u dat u eerder geneigd bent risico’s te nemen en plezier te hebben als u omringd bent door felle lichten!

De gouden lijst; een kleur die in opmars is

Een interieur is niet compleet als je muren leeg zijn. Daarom kiezen steeds meer mensen voor het ophangen van kunstwerken, foto’s, diploma’s of andere zaken, zoals een gesigneerd shirt van je favoriete sportclub of een trouwjurk. Spiegels worden ook vaak opgehangen, omdat spiegels de kamer een ruimtelijk effect kunnen geven. In de zoektocht naar geschikte lijsten voor jouw kunstwerk of objecten kom je tot de ontdekking dat er enorm veel keuze is. Een keuze die je zou kunnen maken is de gouden lijst. Maar waar moet je op letten als je voor deze variant kiest en waarom is de goudkleurige lijst zo populair? In onze blog vertellen we er meer over.

Goud is geen goud

Met een gouden lijst bedoelen we geen lijst van massief goud. Ten eerste is het een onbetaalbaar materiaal en in de regel is het materiaal ook niet stevig genoeg om er een lijst van te maken. Maar een lijst kan wel in een goudkleur worden gespoten. Gouden lijsten worden doorgaans van materialen, zoals hout, aluminium of metaal gemaakt en in een gouden kleur geverfd. Zo kun je dus toch een mooie gouden lijst aan de muur hangen. Steeds meer mensen kiezen voor de gouden lijst en dat heeft ook een reden.

De gouden lijst als blikvanger

Een gouden lijst mag echt als een blikvanger worden gezien en de kleur is vrijwel met ieder kunstwerk en object te combineren. Toch zijn dergelijke lijsten niet voor ieder interieur geschikt. Goud komt het vaakst voor in een Scandinavisch interieur. In deze inrichtingen kiezen mensen steeds vaker voor gouden accenten en daaronder gouden lijsten die worden opgehangen. Het geeft de inrichting niet alleen een warme, maar ook luxueuze uitstraling. Omdat de Scandinavische stijl immens populair is, is het ook niet vreemd dat gouden lijsten aan een opmars bezig zijn. Ondanks dat zijn zwarte, zilveren en witte lijsten nog altijd het populairst.

Van welke materialen wordt de gouden lijst gemaakt?

De gouden lijst is dus geen lijst van massief goud, maar de lijst heeft een gouden coating. Of liever gezegd verflaag. Professionele lijstenmakers – die eventueel ook op basis van jouw wensen een lijst op maat kunnen maken – spuiten de lijsten op professionele wijze in een gouden kleur. Met als doel dat jij een prachtige gouden lijst aan de muur kunt hangen. Als je hiervoor kiest heb je nog wel wat keuze uit bijvoorbeeld de soort materialen waarvan de lijst is gemaakt. In de regel worden gouden lijsten van hout, metaal of aluminium gemaakt.

Lijsten in alle vormen en maten die je kunt verzinnen

De ene gouden lijst is de andere niet. Goud heb je in verschillende tinten en je kunt natuurlijk ook keuzes maken uit verschillende vormen. Ga je voor een mooie gouden lijst met opstaande randen, in de Barokstijl of kies je juist voor een minimalistische lijst? De  keuze is reuze en het beste wat je ook kunt doen is om eens een professionele lijstenmaker te bezoeken. Hier krijg je een veel beter beeld van de keuzes die je hebt en zie je ook in levende lijve voorbeelden van lijsten die je kunt kiezen of kunt laten maken.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een kapsalon inrichting?

Je hebt jouw opleiding tot kapper succesvol afgerond of je wil een stap maken en jouw eigen kapsalon beginnen. Er komt een hoop kijken bij het starten met een eigen kapsalon en één van de belangrijkste zaken waar je jezelf mee bezig moet houden is de kapsalon inrichting. De inrichting van een kapsalon heeft enorm veel invloed op hoe succesvol jouw shop wordt. Daarom geven wij in onze blog handige tips en trucs over waar je op moet letten als je een inrichting uitzoekt.

Entree van de kapperszaak

Voor een luxueuze uitstraling wordt vaak voor donkere kleuren gekozen en dat kan ook prima, maar wissel deze wel af met lichtere kleuren en maak het niet te donker. Het is belangrijk dat mensen die langslopen naar binnen kunnen kijken en kunnen zien hoe netjes en mooi de kapperszaak is. Daarnaast is het belangrijk om vlakbij de entree een mooie balie te hebben staan. De balie is niet alleen de plek waar je met jouw klanten afrekent, maar ook zeker het visitekaartje voor potentiële klanten die even naar binnen glippen en om advies vragen of zelfs gelijk een afspraak willen maken.

Warme wachtruimte mag niet in een kapsalon inrichting ontbreken

De wachtruimte is minstens zo belangrijk als de entree en de inrichting zelf, want een mooie en vooral lichte wachtkamer zorgt ervoor dat je klanten zich comfortabel voelen en het helemaal niet erg vinden om eventjes te wachten. Het is belangrijk dat de wachtruimte vlakbij de entree staat en dat er genoeg lichtinval is. Let er ook goed op dat de inrichting van een wachtkamer overeenkomt met de kleuren en accenten in de kapsalon zelf. En als laatste is het van belang om voor een beetje entertainment en koffie en thee te zorgen. De bak vol met uit elkaar vallende magazines past niet meer bij een moderne kapsalon inrichting. Een Led scherm met televisie of andere leuke content wel. Daarnaast is het cruciaal om te investeren in een goede en luxueuze koffiezetter.

Producten verkopen

De meeste kapperszaken en barber shops verkopen ook producten voor het haar. Denk dan aan stylingproducten. In 9 van de 10 gevallen plaatst de eigenaar de toch wel duurdere producten in een kast aan de wand achter de balie, maar de verkoop zal dan ongetwijfeld tegenvallen. Het is veel beter om bij een kapsalon inrichting te kiezen voor een plek waar mensen die producten kunnen zien en aanraken. De kans is dan ook veel groter dat je ze verkoopt.

Kapsalon inrichting; de werkplek zelf!

En dan natuurlijk de werkplek zelf. Uiteraard heb je een goede kappersstoel nodig, maar bij je kapsalon inrichting horen ook andere zaken, zoals genoeg stopcontacten voor je gereedschappen en opbergkastjes of andere oplossingen om scharen, tondeuses, föhns en andere producten op te kunnen bergen. Laat je niet alleen leiden door hoe mooi de oplossingen zijn, maar denk ook goed na over hoe praktisch ze zijn. Daarnaast moet je goed nadenken over de ruimte die je per werkplek reserveert. Je moet immers genoeg ruimte hebben om het werk te kunnen doen en de klanten moeten zich ook comfortabel voelen.

5 raamdecoratie trends om in de gaten te houden

Wil jij de meest trendy raamdecoratie thuis hebben? Dan is het zaak om goed geïnformeerd te blijven over de laatste trends op het gebied van raambekleding. Maar waar kun je het beste beginnen? Deze blog is een uitstekend plek om te starten. Je leert hier namelijk over de 5 raambekleding trends die je zeker in de gaten moet houden. Zo weet je zeker dat jij straks ook over de meest trendy raambekleding beschikt.

Duurzame raamdecoratie

De eerste trend op het gebied van raamdecoratie waar je vanaf moet weten, is de trend van duurzaamheid. De Nederlandse samenleving hecht namelijk steeds meer waarde aan het begrip duurzaamheid. Dit geldt ook op het vlak van raambekleding. Daarom zie je bijvoorbeeld dat er steeds meer duurzame stoffen worden gebruikt voor gordijnen. Ook zijn stoffen die recyclebaar zijn toegenomen in populariteit. Denk dan aan stof van jeans die ineens voor raambekleding wordt gebruikt. Speel dus zeker op deze trend in, want je hebt hiermee ook nog eens een positieve impact op de planeet.

Donkere kleuren

Vroeger was raamdecoratie in lichte kleuren helemaal in. Langzaam maar zeker komt hier een draai in. Sterker nog; donkere kleuren zijn erg trendy geworden. Dit komt doordat deze kleuren een mooi contrast vormen met de trendy interieurs die je tegenwoordig in huizen vindt. Meestal is dit soort interieur namelijk wit qua kleur. Een mooi contrast zorgt ervoor dat je woning mooier wordt. Mede daarom is het zeker geen slecht idee om voor donkere kleuren te kiezen voor jouw raambekleding.

Vouwgordijnen

Op plekken als Raamdecoratieshop zie je langzaam maar zeker een andere trend opdoemen; vouwgordijnen. Waar rolgordijnen vroeger helemaal in waren, zijn vouwgordijnen momenteel dé raambekleding om in huis te halen. Dit komt voornamelijk door het mechanisme waarmee de raambekleding wordt opgevouwen. Deze lijkt namelijk erg futuristisch, terwijl hij ook nog eens simpel is. Met de juiste vouwgordijnen doe je dus zeker mee aan deze trend.

In between gordijnen

De vierde trend op het gebied van raamdecoratie, zijn in between gordijnen. Deze gordijnen fungeren als tussenlaag tussen het raam en raambekleding dat wat sterker is. Desondanks is het erg trendy om deze gordijnen in huis te halen. Wanneer je namelijk een beperkt aantal zonlicht binnen wilt laten, zijn deze gordijnen de perfecte optie. Daarnaast zijn deze gordijnen beperkt met andere raambekleding extra sterk in het weren van zonlicht. 

Een goed contrast

Tot slot is er ook een andere trend op het gebied van raamdecoratie gaande; een sterk contrast. Eerder las je al dat contrast belangrijk was doordat donkere kleuren met dit doel in het achterhoofd werden gebruikt. Ook roljaloezieën maken gebruik van contrast. Je kunt met andere raambekleding namelijk een bepaalde kleur creëren met behulp van het zonlicht. Daardoor geef jij jouw woning qua licht een unieke sfeer. Deze raamdecoratie trend is er dan ook zeker een om in de gaten te houden.

Zo maak je de mooiste steigerbuis tafel

Wil je een mooie steigerbuis tafel maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is het goed om hier zo snel mogelijk onderzoek naar te doen. Deze tafel kan namelijk altijd een goede toevoeging zijn aan de rest van jouw interieur. Je moet hiervoor wel de juiste materialen aanschaffen. Ook is het belangrijk dat je naar een goed bedrijf gaat kijken voor jouw aankoop. Een van de bedrijven waar je terecht kunt, is Steigerbuisstunter. Maar hoe maak je dan een goede tafel? Onderstaande informatie helpt jou aan de juiste stappen voor het klussen. 

 

De steigerbuis tafel in detail ontwerpen 

Een steigerbuis tafel ontwerpen begint bij het uittekenen van jouw idee. Je kunt hiervoor inspiratie halen uit de verschillende ontwerpen die je op het internet vindt, maar kunt ook jouw creativiteit de vrije loop laten gaan. Hiervoor kun je rondkijken in jouw huidige interieur. Want welke meubelstukken zijn er al en welke uitstraling hebben deze? Door een eerste schets te maken en deze later uit te werken in een gedetailleerd ontwerp, zorg je dat je weet wat je wilt bereiken en kun je van hieruit verder kijken naar de materialen die ervoor nodig zijn. 

 

De maten voor de tafel bepalen 

Vanuit het ontwerp moet je ook de maten van jouw steigerbuis tafel bepalen. Hierbij gaat het onder andere om het tafelblad, maar ook om het onderstel dat je bij jouw tafel wilt hebben. Je kunt de verschillende lengtematen in jouw ontwerp erbij zetten, zodat je een document hebt om jouw bestelling mee te plaatsen. Houd ook de diameter van de buizen in het achterhoofd. Een grote diameter zorgt voor een robuuste uitstraling, wat wellicht mooier staat dan de dunnere buizen. Blijf ook hiermee dicht bij jouw wensen, zodat de tafel jouw interieur afmaakt. 

 

De materialen aanschaffen voor het klussen 

Als je alles voor jouw steigerbuis tafel op papier hebt staan, kun je kijken naar de steigerbuizen en de buiskoppelingen die nodig zijn. De steigerbuizen kunnen geheel voor jou op maat gemaakt worden, zodat je ze alleen nog maar met elkaar hoeft te combineren. Ook kun je de buiskoppelingen hierop aanpassen. Deze koppelingen zet je vast met een inbussleutel, waardoor de montage niet lastig is. Ook helpt het jou om eventueel nog aanpassingen te doen aan de constructie, zodat je jouw tafel altijd naar wens hebt en in gebruik kunt nemen bij jouw eethoek. 

 

Maak de aankoop direct

Je kunt jouw steigerbuis tafel zelf in elkaar zetten en een tafelblad aanschaffen die bij jouw wensen aansluit. Door alle opties zo goed mogelijk te bekijken en jouw eigen bouwtekening te volgen, weet je zeker dat de tafel eruit komt te zien zoals jij voor ogen had. Je kunt altijd naar de specificaties kijken die de steigerbuizen en buiskoppelingen hebben, zodat je zeker weet dat alles bij jou past. Als je hier hulp bij nodig hebt, staat er altijd een professional van Steigerbuisstunter bij jou klaar om adviezen te geven. Zo kun je de aankoop gerichter afronden.